Verhuizingen

verhuizingen

Verhuizingen algemeen

Een verhuizing, voor zowel particulieren als bedrijven, laten wij graag soepel verlopen door het inzetten van onze kennis en ervaring. Graag komen wij bij u op bezoek om u te vertellen over alle mogelijkheden, alvorens wij u voorzien van een vrijblijvende offerte.

seniorenverhuizingen

Seniorenverhuizing

Compleet Groep heeft jarenlange ervaring met seniorenverhuizingen en verhuizingen voor hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Met plezier nemen wij u alle zorgen uit handen en organiseren wij een soepele, snelle en efficiënte verhuizing. Van inpakken tot uitpakken; wij verzorgen desgewenst het gehele plaatje!

slide2

Intern verhuizen

Bedrijven die te maken krijgen met interne verhuizingen of reorganisaties helpen wij door de fysieke verhuizing vakkundig te verzorgen. Uiteraard het verplaatsen van meubels en overige inrichting, maar naar wens ook het in- en uitpakken van apparatuur en spullen.

Alles onder één dak

Compleet Groep is niet alleen ervaren in verhuizen, maar biedt vele services onder één dak. Zo zijn wij specialist in ontruimingen, voeren wij onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit en maken wij het plaatje compleet met onze overige diensten.